NIEUW: Agile vergaderbox

De groeiende populariteit van Agile-werkmethoden heeft geleid tot een toename in de vraag naar slimme hulpmiddelen om Agile-sessies op professionele wijze te faciliteren en vereenvoudigen. Een Agile-kantoor verstrekt informatie door middel van visualisatie. Visualisatie ondersteunt de activiteiten van het Agile-team, de coach, de projectmanager of de Scrum master, door een compleet en nuttig overzicht te geven van alle taken, de status en de verantwoordelijkheden.

Vergaderkoffers.nl heeft een mooie oplosing in het assortiment om het Agile-bijeenkomst te ondersteunen met handige materialen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bezoek onze stand op het Management Support Event 2017

Vergaderkoffers.nl zal dit jaar aanwezig zijn op het jaarlijkse Management Suport Event in de Jaarbeurs te Utrecht. Met een stand op het centrale kennisplein zullen de verschillende tools uit ons assortiment extra aandacht krijgen. Vergaderkoffers, de nieuwe Agile vergaderbox en met een interactief whiteboard van Legamaster zullen tevens de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal presenteren worden toegelicht. De dag staat in het teken van het thema 'Werk vanuit je talent'. Doorlopend worden diverse workshops gegeven. Datum: donderdag 16 november. Waar? Supernova/MediaPlaza Jaarbeurs te Utrecht. Interesse? Schrijf je dan nu snel in:   

http://www.managementsupportevent.nl/inschrijvenInteractieve whiteboards

De technologieën van tegenwoordig geven whiteboards een nieuwe dimensie. De e-Board interactive whiteboards zijn hier een mooi voorbeeld van. Een interactief whiteboard dat is voorzien van multi-touch technologie die eenvoudig te bedienen is. Door de touch-herkenning kunt u de e-Board Touch bedienen met een stylus, uw vingers of de palm van uw hand. Tegelijkertijd functioneert het e-Board interactive whiteboard dankzij het geëmailleerd stalen oppervlak als een traditioneel whiteboard dat beschrijfbaar is met een marker. De e-Board Touch is een uitbreiding van uw desktop of laptop en kan worden gebruikt om een interactieve omgeving te scheppen, zowel in klaslokalen als vergaderruimten.

Winnaar Nationale Meeting Award 2015 bekend

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft de Nationale Meeting Award 2015 in de wacht gesleept. Deze Award is een nieuw initiatief van vier toonaangevende partijen uit de Meeting- en Eventbranche en de winnaar is bepaald door een vakjury en het publiek (online voting). In de categorie Medium (locaties met een capaciteit van 51 tot 250 personen) was Kontakt der Kontinenten overgebleven met Hotel Ernst Sillem Hoeve en Bouw & Infra Park. www.kontaktderkontinenten.nl

Overal en altijd kunnen presenteren?

Presentatiefolie

folieZelfklevend presentatiefolie hecht moeiteloos op vrijwel iedere oppervlak van hout, beton, glas of behang. Lijm is niet nodig waardoor er geen sporen achterblijven op het oppervlak. Het folievel is gemakkelijk van het oppervlak af te halen en op een ander oppervlak opnieuw te gebruiken. Het folie wordt geleverd op een rol van 25 vellen van elk 60x80cm gescheiden door een eenvoudige scheurrand. Verkrijgbaar in wit (met zwarte boardmarker) zwart folie (met witte boardmarker).

Bestel nu!

  • 1
  • 2